En uppdatering från Styrelsen

Publicerat 20 september, 2018

Vi ber om ursäkt för den tysta sommaren från oss i Styrelsen. Det har hänt mycket så nu kommer här en liten uppdatering på vad som hänt och vad som händer framöver!

Våra trädgårdar

Planteringarna kommer igång nu till hösten och arbetet är pågående.
Kom gärna med synpunkter och förslag.

Boendetelefonen

Boendetelefonen kommer ej att vara aktiv längre. Ring vår förvaltare Adrian Aspberg på tel: 010-442 11 73 eller skicka hellre ett mail till info@brfsoluret.se eller lämna ett brev i vår brevlåda på
Vallavägen 87 A.

Städning i trapphus och gårdar

Tänk på att kasta skräp i våra papperskorgar då vi betalar för att Tarjas ska plocka upp skräp utomhus. I trappor ser vi till att det är rent och snyggt tillsammans. Låt ingenting stå i trapphusen, då det hindrar städningen, kan vara vägen och är en brandfara.

Föreningslokalen

Lokalen är tillgänglig att hyra, både för boende i föreningen och utomstående. Boka i god tid då bokningstiderna fort går åt.

Balkongfronterna

Dessa kommer att bytas ut efter att karboniseringsprover på betongplattorna gjorts för att se om de behöver repareras, efter detta skickas bygglov in och det kommer även göras PCB-sanering i samband med byten av fronter då det ändå ska upp ställningar och fronterna ska nedmonteras.

Ekonomi

Styrelsen har ekonomimöte i Oktober med uppdatering av underhållsplanen.

Container

Mer info kommer om detta, men till hösten ska vi ha container på plats.

Armaturer på gårdarna

Alla armaturer är utbytta till LED-lampor för bättre ljus och för ett billigare alternativ.

Vattenavstängning

Vattenavstängning vid renovering o dylikt.får endast göras av PG-hiss & fastighet och inga utomstående företag. Kontakta PG om du behöver hjälp med detta i god tid.

Föreningen i övrigt

PG Hiss & Fastighet tog över som fastighetsskötare i Februari 2018. Efter rondering har det framkommit att vi ligger efter i underhåll av fastigheterna och de arbetar på att komma i kapp.

OVK kommer att utföras i tvättstugorna för en bättre ventilation.

Väl mött med en vacker höst önskar Styrelsen!