Medlemsblad för december

Publicerat 7 december, 2019
  • Felanmälan– Alla felanmälningar ska göras till PG Hiss & Fastighet, alltså inte till styrelsen.
  • Boendefrågor– Allt som rör garage, p-platser, förrådsuthyrning o.s.v. har HSB-medlemsservice hand om. Kontakta dem för dessa frågor då de tar hand om allt sådant.

    Se all info i portarna eller på vår hemsida, när det gäller vem du ska kontakta vid felanmälan eller andra frågor.
  • HSB-mark kommer att ta över städningen ute på gårdarna och Tarjas Städ har blivit uppsagda där från och med sista januari. Tarjas kommer endast att städa i trapphusen.
  • Betongfundament utanför vissa uteplatser vid bottenvåningarna. Dessa kommer att tas bort och vi tittar på hur detta kan göras på bästa sätt och till den minsta kostnaden. Men nu är det ju vinter och kylan är här så vi får nog avvakta till våren med dessa fundament.
  • Viktigt att se till att portarna går igen i området. Obehöriga har kommit in och sover i trapphusen, vilket vi vill undvika, så ta gärna en extra titt så porten är stängd.


Vi vill uppmana alla till att kontrollera sina brandvarnare så dessa fungerar, så här i mörkare tider tänder vi många ljus och just Din brandvarnare kan rädda liv. Glöm ej att släcka ljusen om du lämnar rummet, olyckan kan vara framme fortare än man tror.

Med en önskan om en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År!

Med varma hälsningar Styrelsen