Medlemsinfo v52

Publicerat 22 december, 2020
  • Matavfallssortering, alla matrester ska sorteras ut och kastas i sopkärlen med röda luckor. Övriga hushållssopor kastas som restavfall i sopkärlen med gröna luckor. Många har fortfarande inte hämtat sina påsar och behållare, hör av er till styrelsen så ordnar vi detta. Extra påsar finns att hämta i skåpet i tvättstugans bokningsrum på gård 2, vallavägen 103-105, dit alla har åtkomst. Påsar finns även att hämta gratis på de flesta matbutiker.
  • Stambytet, Idag 22/12 har vi skrivit kontrakt med Byggmästargruppen som vi valt som entreprenör för stambytet. I kontraktet har vi fått in att alla lägenheter i föreningen kommer att ha värmegolv i sina dusch- och badrum som standard, då det hjälper till att transportera bort fukten vilket gör att husen håller sig i bättre skick. Det blir dessutom kallt på golvet med klinkergolv. Entreprenören kommer ut med tidsplan och information om hur det kommer att se ut och hur man kan göra sina val om man vill ha något extra eller annorlunda gjort.
  • Styrelseledamot Monica Falk har valt att avgå från styrelsen, av personliga skäl. Vi tackar henne för hennes tid i styrelsen.
  • Barnvagns- och cykelutrymmen, dessa kommer aviseras med vad som får stå där, allt annat kommer PG att forsla bort. Cyklar ska stå i cykelrummen och inte i barnvagnsrummen osv.
  • Mata ej fåglar inom föreningens område då det drar till sig råttor och andra skadedjur. Gäller även från balkongerna då frön hamnar på marken under.
  • Inbrottsförsök i flera portar, det är viktigt att alla ser till att dessa är stängda och låsta när vi passerar.
  • Grovsoprummet har extra öppet på fredag 25/12 kl:18-20 om ni vill kasta tex kartonger eller julgranar från jul. Kasta inte kartonger och wellpapp i hushållssoporna då kärlen blir överfyllda innan tömning.

Vi vill passa på att tacka för det gångna året och önska alla medlemmar en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!
Styrelsen