En hälsning från den nya styrelsen

Publicerat 30 maj, 2018

En hälsning från den nya styrelsen

Hej!

Den 17:e maj  2018 valdes en ny styrelse på Solurets årsstämma. Den nya styrelsen består helt av nya personer och det kan innebära lite längre svarstider på ärenden än ni kanske är vana vid, men vi hoppas att ni har överseende för detta och att ni kommer att bli nöjda med vårt arbete.

Onsdag, den 6:e juni har vi grovsoprummet stängt. Istället har vi det öppet dagen innan, tisdagen den 5:e juni,18:00-20:00. I grovsoprummet kan ni slänga elektronikskrot och brännbart.

Vill ni nå oss så kan ni maila oss på info@brfsoluret.se. Vill ni hellre ringa så finns telefontid 17.00-19:00 måndagar: 08-53331312

Stort tack för ert förtroende!

 

Vilka är styrelsen?

Vi är 1 ordförande, 5 ledamöter och 1 suppleant som brinner för att göra vår förening bättre.

Ledarmöterna är:
Alexandra Bergström
Ordförande Alexandra Bergström är 40 år och bor på Vallavägen 109. Har två tonårsbarn och tre hundar.
Alexandra arbetar natt, med högspecialiserad intensiv och akutsjukvård.

Björn Brorsson
Björn är en 26-årig 2-barnsfar som bor på Vallavägen 83. Han arbetar med som applikationspecialist och UX Designer och har en bakgrund inom teknisk support och marknadsföring.

Camilla Wendel
Camilla är 42 år och bor tillsammans med Marcelo och 4 barn på Vallavägen 77. Hon jobbar som kommunikationsstrateg på en statlig myndighet.

Peter Widner
Peter är 62 år och bor tillsammans med Sara på Vallavägen 93. Han arbetar som familjebehandlare. Under vintern har han varit aktiv i föreningens arbetsgrupp som utarbetat ett förslag om hur våra gårdar ska utvecklas.

Patrik Blom
Patrik är 43 år. Han har 3 egna barn och 3 bonusbarn och jobbar som Arbetsledare inom bygg. Han gillar att fiska, gärna med alla barnen.

Ulrika Olsson
Bor på Vallavägen 99 med maken Peter och en tonårsson, arbetar med ekonomi, reklam och är arbetsledare till vardags. Har två hundar och en katt.

Suppleant är:
Mauritz Henriksson