Informationsbrev Juni 2019

Publicerat 25 juni, 2019

Nu står sommaren inför dörren och vi vill komma med information om hur den nya styrelsekonstellationen ser ut i dagsläget:

  • Ordförande: Alexandra Bergström
  • Vice ordförande: Patrik Blom
  • Ledamot: Ulrika Olsson
  • Ledamot: Milica Popovic
  • Suppleant 1: Mauritz Henriksson
  • Suppleant 2: Camilla Wendel
  • Suppleant 3: Björn Brorsson

Vår förvaltare Adrian Aspberg har valt att gå vidare med nya arbetsuppgifter, så vi har nu en ny förvaltare som heter Robert Lagergren. Vi välkomnar honom och hoppas att han ska trivas med vårt samarbete. robert.lagergren@hsb.se

Vi vill uppmärksamma alla på att balkongdörrarna inte är helt täta, så det är bra om ni lägger en matta eller något annat innanför den vid golvet, så minskar risken för att få in sand vid blästringen av balkongväggarna.

Soprummets öppettider har ändrats till varannan onsdag, se anslag på grovsoprummets dörr.

Container kommer att beställas så snart vi kan, då vi fått in önskemål om detta iom balkongrenoveringen. Information kommer när det är beställt.

P-avgifterna är nu höjda på månadsavierna, var observanta så att ni lägger in rätt belopp. Vi vet av egen erfarenhet att det kan gå av gammal vana att lägga in det gamla beloppet.

Behöver ni nya taggar/nycklar till tex porten eller tvättstugan så hänvisar vi till Brandbergens låshörna, där ni kan beställa nya. Den boende betalar direkt till Brandbergens låshörna för denna tjänst. Ta med legitimation och sista månadsavin.

I december månad fyller föreningen 10 år! Detta ska vi givetvis fira på något sätt och har Ni några förslag på vad vi kan hitta på så tar vi tacksamt emot dessa.

Styrelsen tar nu ett litet sommaruppehåll och återkommer i augusti. Verksamheten flyter på som vanligt men svarstiderna blir tyvärr lite längre.

Vi vill passa på att önska alla en riktigt skön sommar!

Brf Soluret / Styrelsen