Parkering

Publicerat 30 september, 2019

Vi har haft ett flertal större bilar som parkerar på föreningens gäst- och förhyrdaparkeringar. Dessa bilar har skapat problem för de som har parkeringsplatserna runt om.

Vi har därför nu tagit ett beslut att skylta om våra parkeringsplatser till endast för personbil. Detta betyder att endast bilar som är registrerade som personbilar får parkera på våra parkeringsplatser, lätta lastbilar kommer nu att vara förbjudna.

Bilar på förhyrda parkeringsplatser kan komma att få dispens om fordonet inte är större än en personbil, och inte kommer störa dina grannar. Tillstånd med registreringsnr måste då finnas synligt i framrutan. Tillstånd söker ni årligen hos styrelsen och utfärdas av P-service.

Gästparkeringen vid gård 1 och de följande parkeringsplatser efter den gästparkeringen kommer inte skyltas om, där vanliga parkeringsregler gäller.

Vi vill också uppmärksamma att det är parkeringsförbud på hela föreningens område förutom på markerade parkeringsplatser. Parkeringsförbudet gäller även vid vändplatserna utanför gårdarna och vid planen utanför föreningshuset, där endast fordon med tillstånd får parkera. Tex våra entreprenörer. Respektera att sopbilen och räddningsfordon ska kunna komma fram!

Vi har långa köer till att få en parkeringsplats, vi vill därför uppmana alla som inte utnyttjar sin parkeringsplats att överväga att låta den gå tillbaka till kösystemet. All andrahands uthyrning av parkeringsplatser är förbjuden!