Medlemsblad

Publicerat 2 oktober, 2019
  • Balkongrenoveringarna fortsätter. Enligt Tresson ligger de efter med ca 2 veckor i planeringen. Inglasningarna har påbörjats på gård 2 och detta aviseras i brevlådan när de kommer till dig för att utföra arbetet.
  • Blästringarna på balkongerna utfördes tidigare enbart med sand, men många tyckte att det dammade för mycket och kom in i lägenheterna så använder de nu s.k. våtblästring istället, för att minimera att det dammar alldeles för mycket.
  • Fortfarande saknar vi ett fåtal godkännande för inglasningarna så se till att du har fyllt i formuläret, det kommer att dröja innan Teknova kommer åter för att sätta upp de som saknas.
  • Soporna: Det ligger ofta sopor utanför sopkärlen, både hushållssopor och sådant som man kan kasta i grovsoporna. De sopor som ligger utanför kärlen tas ej med av renhållningsarbetarna, vilket innebär att vi i föreningen får betala extra för att rensa undan skräpet. Det är heller inte tillåtet att ställa ut (stora) möbler i grovsoprummet. Om alla kan hjälpas åt att se till att soporna hamnar där de ska så slipper vi både råttor, skräp och ett otrevligt intryck i området.
  • Parkeringarna: Vi har långa kötider till att få en parkeringsplats, så vi vill uppmana de som ej nyttjar sina platser att se över om dessa eventuellt kan återgå i kösystemet till andras förfogande. Vi har även haft problem med flera stora bilar, därför har vi nu tagit beslutet att endast personbilar får parkera på parkeringen, förutom gästparkeringen vid gård 1.

Med önskan om en härlig höst/ Styrelsen